پاک کردن مطمئن اطلاعات گوشی اندروید بدون بازگشت

در این مطلب قصد داریم نحوه پاک کردن مطمئن اطلاعات گوشی یا تبلت را به شما آموزش دهیم بطوری که دیگر قابل باز یابی نباشند.
تلفن های هوشمند معمولاً حاوی اطلاعات حساس و محرمانه شما هستند ، این اطلاعات می‌تواند شامل ایمیل های حساس کسب و کار، جزئیات مالی، اطلاعات تماس و حتی عکس هایی باشد که نخواهید به دست کسی بیفتند . بنابراین لازم است قبل از این که تلفن هوشمند خود را بفروشید یا آن را تعویض کنید مطمئن شوید که اطلاعات موجود در آن را به صورت صحیح پاک کرده و آن را به طور صحیح به تنظیمات کارخانه بازگردانده اید.

آموزش پاک کردن مطمئن اطلاعات گوشی قبل از فروش

 

پاک کردن مطمئن اطلاعات گوشی
پاک کردن مطمئن اطلاعات گوشی

1. محافظت مجدد کارخانه (Factory Reset Protection)

اگر می‌خواهید با (Factory Reset Protection (FRP کار را شروع کنید ، باید بدانید که گوگل ، FRP را در اندروید
5.0 Lollipop به عنوان یک لایه امنیتی اضافی معرفی کرده است . هنگامی که تلفن هوشمند را با FRP تنظیم مجدد کنید  از شما خواسته می شود نام کاربری و رمز عبوری را برای آخرین حساب گوگل که در دستگاه ثبت شده است، وارد کنید .

در صورتی که جزئیات آن را نداشته باشید تلفن قفل می شود و نمی توانید به آن دسترسی پیدا کنید ، بنابراین اگر بخواهید تلفن را بفروشید یا عوض کنید فایده ای ندارد.
بسته به دستگاه اندرویدی که استفاده می کنید ممکن است تغییرات جزئی وجود داشته باشد، اما این روند با حرکت به تنظیمات به صورت مشابه انجام می شود.

در اینجا نحوه غیر فعال کردن آن آورده شده است که شامل موارد زیر می باشد :
1. قفل صفحه خود را با دسترسی به تنظیمات صفحه نمایش قفل/ بیومتریک خاموش کنید. این قفل می تواند اسکنر اثر انگشت ، پین یا الگوی قفل شما می باشد.
2. مورد بعدی که باید انجام دهید حذف حساب گوگل است . این کار با دستیابی به تنظیمات حساب و ضربه زدن به حذف حساب انجام می شود.
3. اگر دارای دستگاه سامسونگ هستید و می خواهید حساب سامسونگ خود را حذف کنید، این کار را می‌توانید به‌ راحتی با شروع مجدد تنظیم مجدد تلفن خود انجام دهید.
پس از حذف حساب گوگل موجود در دستگاه خود می توانید تنظیم مجدد کارخانه را انجام دهید .

تنظیم مجدد کارخانه چگونه عمل می کند؟

هنگامی که تنظیم مجدد کارخانه را برای پاک کردن صحیح اطلاعات از تلفن های هوشمند اندرویدی خود فعال می کنید، انتظار دارید که اطلاعات به طور کلی پاک شوند اما این گونه نیست.
تنظیم مجدد کارخانه آدرس همه دیتاهای شما را حذف می کند ، اما در واقع اطلاعات را بازنویسی می‌کند و ممکن است شخصی بتواند از نرم افزار بازیابی استفاده نموده و برخی از اطلاعات را پس بگیرد.

نحوه پاک کردن صحیح اطلاعات از نلفن های هوشمند اندرویدی 

اطلاعات خود را رمزگذاری کنید.

اولین قدم برای پاک کردن مطمئن اطلاعات از تلفن های هوشمند ، رمزگذاری اطلاعات می باشد که این گزینه در اندروید وجود دارد و از شما می خواهد که هر بار تلفن خود را روشن می‌کنید یک پین یا گذرواژه را وارد کنید . این بدان معنا است که هر کسی پس از رمزگشایی به یک کلید ویژه برای بازیابی اطلاعات تلفن شما نیاز داشته باشد و چون آنها این رمز را ندارند نمی توانند اطلاعات شما را بازیابی کنند. برای  این کار موارد ، انجام زیر را فراموش نکنید.

1. تلفن خود را به طور کامل شارژ کرده و یا در حالی که این فرایند در حال انجام است آن را به شارژر وصل کنید، زیرا بسته به میزان اطلاعات ، این کار می تواند چندین ساعت طول بکشد .
2. روش دقیق برای پیمایش در مرحله بعدی در هر تلفن متفاوت خواهد بود اما به طور کلی شامل تنظیمات-> امنیت-> رمز گذاری تلفن خواهد بود .
به عنوان مثال در تلفن های هوشمند سامسونگ گلکسی باید به تنظیمات-> بیومتریک و امنیت-> رمزگذاری یا رمزگشایی کارتSD بروید . توجه داشته باشید که این کار فقط با یک کارت حافظه میکرو SD انجام می شود که فضای کافی برای نگهداری اطلاعات شما را دارد.
در صورتی که تلفن شما دارای Android 6.0 Marshmallow یا بالاتر باشد به صورت پیشفرض رمزگذاری می شود و می توانید به قسمت بعد بروید . اگر مطمئن نیستید که در تلفن شما کدام اندروید در حال اجرا است می توانید با رفتن به تنظیمات-> درباره دستگاه-> تلفن به اطلاعات نرم‌افزاری نگاهی بیندازید.

بازگشت مجدد تلفن به تنظیمات کارخانه

قبل از انجام این کار مطمئن شوید که از فایل های مهم نسخه پشتیبان تهیه کرده اید ، زیرا پس از انجام این کار همه چیز از بین می رود .
مراحل انجام این کار در اکثر دستگاه های اندرویدی مشابه است ، اما برخی از تولیدکنندگان دوست دارند متفاوت باشند.
– در تلفن های سامسونگ گلکسی به تنظیمات-> مدیریت عمومی-> تنظیم مجدد-> تنظیم مجدد دیتاهای کارخانه رفته و سپس برروی تنظیم مجدد دستگاه ضربه بزنید.
– در تلفن های هواوی به تنظیمات-> سیستم-> تنظیم مجدد-> تنظیم مجدد دیتاهای کارخانه رفته و سپس روی بازنشانی تلفن ضربه بزنید .
– در تلفن های گوگل پیکسل به تنظیمات-> سیستم> پیشرفته-> تنظیم مجدد گزینه ها-> پاک کردن تمام دیتاها (تنظیم مجدد کارخانه) رفته و سپس بر روی تنظیم مجدد تلفن ضربه بزنید.
هنگامی که این فرآیند انجام شد اطلاعات تلفن شما پاک می شوند و دیتاهایی که می‌توانند بازیابی شوند، رمزگذاری می شوند و بازیابی آن ها غیر ممکن است. اکنون می تواند تلفن همراه خود را بفروشید و یا آن را به شخص دیگری بدهید .

بازنویسی با دیتاهای ناخواسته

اگر می خواهید کاملا مطمئن شوید پاک کردن مطمئن اطلاعات گوشی را درست انجام می دهید، می‌توانید دیتاهای رمزگذاری شده را با دیتاهای ناخواسته رونویسی کنید و سپس تنظیم مجدد کارخانه دیگری را انجام دهید . پس از این کار بازیابی دیتاهای قدیمی غیر ممکن خواهد شد.
برای اینکه این کار را انجام دهید کافیست یک دسته از دیتاهای ساختگی را بر روی تلفن همراه خود بارگیری کنید تا حافظه پر شود . شما می توانید این کار را با دانلود چند فیلم بزرگ انجام دهید و سپس تنظیم مجدد کارخانه را فعال کنید.
منبع : روشاک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا